MALAZGİRT Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 12:24

Malazgirtli genci hayattan koparan kaza! Sosyal medyada gündem oldu

Malazgirtli genci hayattan koparan kaza! Sosyal medyada gündem oldu
Geçen haftalarda Tunceli’de meydana gelen trajik bir kazada, dağdan kopan bir kaya parçası seyir halindeki bir otomobile isabet etti. Kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI - Olay, Tunceli-Erzincan karayolunun 40. kilometresinde, Zagge mevkiinde meydana geldi. O.T. (36) yönetimindeki 34 KV 4761 plakalı otomobil seyir halindeyken, dağdan kopan bir kaya parçası aracın ön camından içeri girerek büyük bir kazaya yol açtı.

 

 

Bu korkunç kazada ağır yaralanan Malazgirtli Azad Kadan, Tunceli Devlet Hastanesi'nde 7 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

 

 

SOSYAL MEDYADA TEK SES OLDULAR

 

 

 

Tunceli’de yaşanan bu trajik ve benzeri görülmemiş trafik kazasının ardından sosyal medyada büyük bir tepki oluştu. Vatandaşlar, dağların ve sert vadilerin arasından uzanan Tunceli yollarına derhal bir tedbir alınmasını talep etti. “Böylesi talihsiz bir kazanın tekrar yaşanmaması ve can kayıplarının önlenmesi için yetkililerin acilen çözüm bulmasını istiyoruz,” diyerek çağrıda bulundular.

 

 

VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar