MALAZGİRT Haber Girişi : 02 Aralık 2022 10:42

Malazgirtli genç girişimci kardeşler, deterjan fabrikası açarak üretime başladı  

Malazgirtli genç girişimci kardeşler, deterjan fabrikası açarak üretime başladı  

Malazgirtli genç girişimci kardeşler, deterjan fabrikası açarak üretime başladı  

 Malazgirtli girişimci iki genç Bawer Miran ve Fırat Yağmur kardeşler, Gaziantep Şehitkamil'de açtıkları deterjan üretim yeri ve satis mağazası ile siparişlere yetişmekte zorlanıyorlar. 

 FRT Yağmur Kimya ve Yağmur Temizlik Ürünleri isimli iş yerlerinde ürettikleri 'Bir Damla' markası ile temizlik ürünlerini bölgede birçok il ve ilçeye göndermeye başladılar. 

Konu ile ilgili firma müdürü ve CEO'su Bawer Miran Yağmur yaptığı açıklamada, “çok şükür kardeşim ile birlikte Gaziantep gibi sanayi ve üretimin yoğun olduğu bir yerde iş yeri açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizler aslen Malazgirtliyiz, buraya yılar önce geldik. Burada kardeşim ile birlikte kurduğumuz aile şirketimiz ile birçok şeyi başardık. Bir Damla temizlik ürünleri markamız bölgede soz sahibi olmayı başardık. Ata dede toprağımız Malazgirt'imizde de isteyen hemşerilerimize ürünlerimizden satmaları içinde yollayabiliriz. Çok şükür işlerimiz çok iyi gidiyor. Şu an fabrikamızda üretim tüm hızıyla devam ediyor. ” dedi. 

"Temizlik ürünlerinde Bölgeye Yoğun şekilde üretim yapıyoruz." 

 Yağmur," Damla Temizlik ürünlerinin satışı şu an tüm bölgede satışlarımız Yoğun şekilde devam ediyor. Üretimimiz Yoğun şekilde devam ediyor.ayrica Şehitkâmil merkezinde toptan fiyatına perakende satışlarımız Yoğun şekilde devam ediyor. Malazgirt'ten sipariş veren kardeşlerimiz için de ayrı bir fiyat komisyonu yapmayı düşünüyoruz." dedi.  

FRT Yağmur Kimya ve Yagmur Temizlik Ürünleri iletişim ve satis Telefonları 05421492749-  05435929849 

Resmi İlanlar