MALAZGİRT Haber Girişi : 07 Eylül 2024 10:49

Malazgirtli gazetecinin mutlu günü: Rüya gibi düğün

Malazgirtli gazetecinin mutlu günü: Rüya gibi düğün
Demirören Haber Ajansı (DHA) Malazgirt ilçe muhabiri Asena Tutar, astsubay olarak görev yapan Furkan Kurban ile hayatını birleştirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI –Çiftin düğünü, Malazgirt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen büyük nişan töreninin ardından Malatya’da düzenlenen görkemli bir düğünle taçlandı.

 

MALAZGİRT’TEKİ GÖRKEMLİ NİŞAN TÖRENİ

 

Asena Tutar ve Furkan Kurban çiftinin mutluluğu, Malazgirt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen büyük nişan töreni ile başladı. Malazgirt’in kültürel mirasına yakışır bir şekilde düzenlenen nişan, bürokratlar, gazeteciler, çiftin aileleri ve dostlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Renkli ve coşkulu bir atmosferde geçen nişan töreni, uzun süre hafızalardan silinmeyecek anlara sahne oldu.

 

 

 

MALATYA’DA RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN

 

Büyük nişanın ardından, düğün töreni Malatya'da bulunan prestijli bir düğün salonunda yapıldı. Düğüne bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler, askerler ve çiftin yakınları katıldı. Malatya’nın Yazıhan ilçesinden gelen nikah memuru, Asena ve Furkan çiftinin nikahlarını kıyarken, tanıklıklarını Eren Suna ve Sevgi Tutar üstlendi.

 

SAATLERCE SÜREN COŞKU

 

Genç çift, düğün boyunca dostları ve sevenleriyle saatlerce eğlendi. Düğün, Asena ve Furkan Kurban'ın hayatlarının en mutlu günlerinden biri olurken, davetliler de bu özel anı paylaşmanın sevincini yaşadı. Düğün, hem Malazgirt hem de Malatya'dan gelen davetlilerin unutulmaz anlar yaşadığı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

 

 

DAVETLİLERDEN MUTLULUK DİLEKLERİ

 

Düğüne katılan birçok davetli, genç çifte mutluluk dileklerinde bulundu. Asena Tutar’ın meslektaşları ve gazeteciler, DHA’nın başarılı muhabiri için bu mutlu gününde orada olmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler. Çiftin aileleri ise evlatlarının bu mutlu gününde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

 

Asena ve Furkan Kurban çiftine, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar