MALAZGİRT Haber Girişi : 07 Haziran 2024 09:05

Malazgirtli dünyaca ünlü şefe özel davet: Gastro Tunisia Festival 2024

Malazgirtli dünyaca ünlü şefe özel davet: Gastro Tunisia Festival 2024
Malazgirt'in gururu dünyaca ünlü Şef Bayram Özrek, Tunus'ta düzenlenecek olan Gastro Tunisia Festival 2024'e özel davet aldı.

ALPARSLAN DİYARI- Golden Falcons Culinary Association tarafından organize edilen bu prestijli etkinlik, 6-8 Ekim 2024 tarihlerinde Medina Méditerranée'de gerçekleştirilecek.

 

FESTİVALDE NELER OLACAK?

 

Gastro Tunisia Festival 2024, bireysel ve takım olarak gerçekleştirilecek yemek yarışmaları ile dikkat çekiyor. Etkinlik kapsamında ayrıca tatlı ve kek sergileri de düzenlenecek. Festival, dünya genelinden ünlü şeflerin ve gastronomi meraklılarının bir araya gelmesine vesile olacak.

 

 

ŞEF BAYRAM ÖZREK'E BÜYÜK ONUR

 

Türkiye'yi ve Malazgirt'i temsil edecek olan Şef Bayram Özrek, festivalde yer alacak önemli isimler arasında bulunuyor. Özrek'in katılımı, Türk mutfağının uluslararası arenada tanıtımı açısından büyük bir fırsat sunuyor.

 

 

ŞEF ÖZREK'İN AÇIKLAMALARI

 

Şef Bayram Özrek, davetle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu büyük organizasyonda Türkiye'yi ve memleketim Malazgirt'i temsil etmekten büyük onur duyuyorum. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini dünya ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum," dedi.

 

Malazgirt doğumlu başarılı şefi Bayram Özrek'e, Gastro Tunisia Festival 2024'te başarılar diliyoruz. Türk mutfağının bu önemli temsilcisini ve etkinlikte sunacağı lezzetleri merakla bekliyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar