YAŞAM Haber Girişi : 06 Eylül 2024 07:54

Malazgirtli dünyaca ünlü şef başarıdan başarıya koşuyor!

Malazgirtli dünyaca ünlü şef başarıdan başarıya koşuyor!
Malazgirt’in gururu ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Başkanı Bayram Özrek, gastronomi dünyasında başarılarına bir yenisini daha ekliyor.

ALPARSLAN DİYARI-İzmir’in tarihi ve kültürel merkezi olan Efes’te, 7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Gastronomi Konferansı'na liderlik edecek olan Özrek, sektördeki yenilikçi vizyonuyla dikkat çekiyor.

 

Özrek’in yanı sıra konferansa katılacak diğer önemli isimler arasında Selçuk Efes Profesyonel Aşçılar ve Gastronomi Dernek Başkanı Şeyhmuz Şan, Aşçılık Milli Takım Kaptanı Volkan Aslan ve Artistlik Sanat Dalları ve Display Milli Takım Kaptanı Erdal Elveren yer alıyor. Bu etkinlik, Türkiye’nin gastronomi alanında dünya çapındaki yerini pekiştirmek için önemli bir platform olacak.

 

Bayram Özrek’in öncülük ettiği bu organizasyon, Malazgirtli şefin kariyerinde başarıdan başarıya koştuğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Gastronomi dünyasının bu prestijli etkinliği, sektördeki yenilikler ve vizyoner projelerin tanıtılacağı bir buluşma olacak. Özrek, bu konferansla bir kez daha ülkemizi gururlandıracak projelere imza atmaya hazırlanıyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar