MALAZGİRT Haber Girişi : 18 Ocak 2024 13:03

Malazgirtli çiftçilere müjde! Milyonluk yatırım hizmetinizde…

Malazgirtli çiftçilere müjde! Milyonluk yatırım hizmetinizde…
Malazgirt Ziraat Odasından 2024 Yılının İlk Müjdesi Geldi: Milyonluk projeler devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı çiftçiler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda ilçedeki çiftçilerin hizmetine birçok ekipman sunan Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı bu ekipmanlara yenilerini ekledi. 

 

 

Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’ın girişimleri ile 2024 yılında Malazgirt çiftçisinin hizmetine sunulacak 4 Adet tarım arazileri ilaçlandırma dronu ile 1 adette Saman Balya Paketleme makinesi kazandırıldığı belirtildi.

 

 


MALAZGİRTLİ ÇİFTÇİLER İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç,” Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’ın talimatları doğrultusunda 2024 yılında da Koordinasyon Kurulu Başkanı olarak tüm çiftçilerimiz için yoğun çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 2023 yılında yaptığımız çalışmalar neticesinde Malazgirt Ziraat Odası Makine Ekipman Araç Parkı Projesi kapsamında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansına verdiğimiz projeler kapsamında 4 Adet İlaçlama Dronu ile 1 Adet Saman Balya Paketleme makinesini Malazgirtli çiftçilerimizin hizmetine kazandırdık. İlaçlama dronlarımız ile saman balya paketleme makinemiz en kısa zamanda Makine parkımızdaki yerlerini alıp Malazgirt çiftçisinin hizmetine sunulacak. 2024 yılı içerisinde çiftçilerimiz için yoğun çalışmalarımız artarak devam edecektir. Dronlarımız ile saman balya paketleme makinemiz çiftçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. ”dedi.


"HABER: VEYSEL EŞİN"
 

Resmi İlanlar