GÜNDEM Haber Girişi : 19 Aralık 2023 12:52

Malazgirtli Başkan aday aday Küçükçekmece için kapı kapı geziyor

Malazgirtli Başkan aday aday Küçükçekmece için kapı kapı geziyor
Aslen Muş Malazgirtli olan iş insanı Metin Haymana yaklaşık bir ay önce Ak Partiden İstanbul Küçükçekmece ilçesinde Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Haymana, aday adayı olduğu günden beri doğup büyüdüğü ilçeye hizmet için kapı kapı gezerek, saha çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

 

Ekibiyle beraber Küçükçekmece’de kapı kapı gezen Haymana, yerel seçimlerde Ak Partiye destek istiyor.

 

Daha yaşanabilir bir Küçükçekmece hedefi ile yola çıkan genç aday adayı, güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor.

 

 

İLÇEDE KURULAN TÜM PAZARLARDA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

 

 

Seçim çalışmalarına ilçede kurulan halk pazarlarında devam eden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Haymana, “doğup büyüdüğüm ilçemde seçim çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor.pazarcı esnafımızı ve pazarda alış veren yapan komşularımız ile hasbıhal ettik. Hayır dualarını aldık.”dedi.

 

 

KÜÇÜKÇEKMECE'Yİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

 

Küçükçekmece'yi güzelleştireceklerini anlatan Haymana, aday adayı olmasının nedenini de açıkladı.

 

Haymana,”Aslen Muş Malazgirtliyim fakat İstanbul’da doğup büyüdüm. Yılladır bu şirin ilçede olduğumuz için ilçemizin sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. İş hayatımızdan edindiğimiz tecrübeler ile ilçemizin daha iyi konumlara gelmesi için 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti’den aday adayı olarak müracaat edeceğiz. İş ve istihdam, ekonomik ve kültürel, aynı zamanda sanatsal dokunuşlarla Küçükçekmece ilçemizi daha da güzelleştirmek arzusundayım. Aday adaylığımız noktasında biz başlangıcımızı yaptık ilçemizin ileri gelenleri, esnaf ve vatandaş nezdinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın beklentilerine uygun bir belediye anlayışı ile vatandaş odaklı işler yapmak için var gücümüzü ortaya koymaya hazırız” dedi.

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

Resmi İlanlar