MALAZGİRT Haber Girişi : 31 Ağustos 2024 15:33

Malazgirtli aile kaza yaptı: 3 ölü

Malazgirtli aile kaza yaptı: 3 ölü
​​​​​​​Tekirdağ’dan Malazgirt’e uzanan yolculuk feci bir sonla bitti

 

ALPARSLAN DİYARI- Malatya'nın Darende ilçesinde, Tekirdağ’dan Malazgirt’e taziye için yola çıkan bir aile, trajik bir kazayla sarsıldı. Olay, D-300 kara yolu Aşağıulupınar mevkiinde gerçekleşti. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 59 AFU 977 plakalı otomobil, yol kenarındaki beton menfeze çarparak durabildi.

 

 

Kaza Sonucu 3 Kişi Hayatını Kaybetti

 

Kazanın ardından olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak maalesef kazada Cevdet, Raif ve Şahin Akkan hayatlarını kaybetti. Olay, tüm aileyi ve sevenlerini yasa boğdu.

 

 

1 Kişi Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

 

 

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan İsmet Akkan, hızla Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor. Kazanın nasıl meydana geldiği ve aracın kontrolünü neden kaybettiği konusunda ise incelemeler sürüyor.

 

Soruşturma Devam Ediyor

 

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kazanın kesin nedeninin yapılacak teknik incelemeler sonrasında netleşeceğini belirtti. Ailenin yakınları ise Malazgirt’teki taziye için yola çıkan sevdiklerinin bu trajik olayla kaybının derin üzüntüsünü yaşıyor.

 

Kazada yaşamını yetirenlerin Malazgirt'te bağlı  Yaramış köyündeki taziye için yola çıktıkları öğrenildi.  

HABER VEYSEL EŞİN

Görüntü ve Fotoğraf AA

Resmi İlanlar