MALAZGİRT Haber Girişi : 01 Ekim 2023 08:48

Malazgirt Ziraat Odasına DAP’tan süpriz ziyaret

Malazgirt Ziraat Odasına DAP’tan süpriz ziyaret
Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, tarım sektörüne yaptığı desteklerden dolayı Muş’un Malazgirt ilçesi Ziraat Odası Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI-​​​Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen yanındaki heyetle beraber Malazgirt ilçesi Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ile görüştü.

 

Ziraat Odası başkanı Tahsin Kılıç’ın makam odasında Muş ili ve ilçeleri için yapacakları yatırım projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Yapılan toplantıda Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç Muş ilinin tarımsal sorunlarının yanı sıra tarımsal üretim projelerinin artırılması yönünde kanaatini ve yapacakları projeler hakkında destek istedi.

 

DAP Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve ekibi tarımsal üretime hassasiyetlerinden dolayı Muş ili Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’ı tebrik ederek, başarılarının devamı diledi.

 

 

 

Ziyaretleri anısına Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’e paleket takdiminde bulundu.

 

Ziyaretlerde Muş İl Genele Meclis Başkanı Sait Yıldırım’da hazır bulundu.

 

Haber: İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar