MALAZGİRT Haber Girişi : 23 Mayıs 2024 08:47

Malazgirt Ziraat Odası’ndan şeker pancarı bilgilendirme toplantısı

Malazgirt Ziraat Odası’ndan şeker pancarı bilgilendirme toplantısı
Muş’un Malazgirt ilçesinde, Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen şeker pancarı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ALPARSLAN DİYARI- Toplantıya, Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarımsal Üretim Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mehmet Hilmi Öğülmüş, Ağrı Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü Mehmet Bayram, Bölge Şefi İbrahim Bostancı ve Malazgirtli pancar üreticileri katıldı.

 

BAŞARILAR TAKDİR EDİLDİ

 

Toplantıda konuşan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarımsal Üretim Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mehmet Hilmi Öğülmüş, 2023 yılında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’a teşekkür etti.

 

Öğülmüş, “2023 yılında gösterilen hassasiyet ve başarıyı bu yıl da bekliyoruz. Üreticilerimizin gayretleriyle yine başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum” dedi.

 

 

REKOR ÜRETİM BEKLENTİSİ

 

Ağrı Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü Mehmet Bayram ise, 2023 yılında pancar üreticilerinin rekor bir üretim gerçekleştirdiğini belirterek, “Bu yıl da aynı üretim başarısını tekrarlamayı umuyoruz. Üreticilerimizin bu gayreti sürdüreceklerine olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

 

MEMNUNİYET İFADESİ

 

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, ziyaret ve toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şeker pancarı üretimi konusunda üreticilerimize her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Elde edilen başarılar, üreticilerimizin emeği ve azmi sayesinde mümkün oldu. Bu yıl da aynı gayretle çalışacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

 

Toplantı, pancar üreticilerine yönelik bilgilendirme ve destek programlarının açıklanmasıyla sona erdi. Malazgirtli pancar üreticileri, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, şeker pancarı üretiminde yeni hedefler ve stratejiler hakkında bilgi sahibi olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar