MALAZGİRT Haber Girişi : 04 Haziran 2024 13:35

Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı hedefini büyüttü!Hedef 763 oda içerisinde birinci olmak

Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı hedefini büyüttü!Hedef 763 oda içerisinde birinci olmak
Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, oda olarak 2024 yılında Türkiye’nin en başarılı ziraat odası olma hedefi doğrultusunda büyük adımlar attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini belirtti.

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Kılıç, ilçede gerçekleştirdikleri milyonluk projelerle başarı çıtasını her geçen gün yükselttiklerini ifade etti.

 

 

Başkan Tahsin Kılıç, “Oda olarak bugüne kadar birçok büyük projeyi hayata geçirdik ve yenilerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ın talimatları doğrultusunda bize verdikleri güven ve destekler ile, bize büyük bir öz güven kazandırdı. Bu özgüven doğrultusunda 2024 yılı içindeki en büyük hedefimiz 763 oda içerisinde birinci olmak. Türkiye genelinde büyük başarı elde etmek ve en başarılı ziraat odası unvanını almak.” dedi.

 

 

ODA OLARAK ADIMIZDAN SÖZ ETTİRDİK

 

 

Malazgirt Ziraat Odası, tarım sektöründe inovatif projelerle öne çıkarken, bölgedeki çiftçilere sunduğu hizmetlerle de adından söz ettiriyor.

 

 

Odanın, çiftçilere yönelik eğitim programları, modern tarım teknikleri ve sürdürülebilir tarım projeleri gibi alanlarda yaptığı çalışmalar, tarım sektörüne önemli katkılar sağlıyor.

 

Başkan Kılıç,odanın bugüne kadar aldığı desteklerin ve gerçekleştirilen projelerin önemine değinerek, “Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ın liderliğinde, oda olarak güçlü adımlarla ilerliyoruz. Çiftçilerimize sunduğumuz desteklerle, onların daha verimli ve sürdürülebilir üretim yapmalarını sağlamak en büyük amacımız” şeklinde konuştu.

 

 

Malazgirt Ziraat Odası, 2024 yılı hedefleri doğrultusunda, hem bölgesel hem de ulusal çapta yeni projelerle adından söz ettirmeye ve tarım sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.

 

Başkan Kılıç, ziraat odasının bu büyük hedeflere ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve bundan sonraki süreçte de büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar