YAŞAM Haber Girişi : 11 Temmuz 2024 08:59

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı ve İl Meclis Üyesinden Konakkuran Belediye Başkanına hayırlı olsun ziyareti

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı ve İl Meclis Üyesinden Konakkuran Belediye Başkanına hayırlı olsun ziyareti
Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ve İl Meclis Üyesi Sait Yıldırım, Konakkuran Belde Belediye Başkanı Remzi Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında Tahsin Kılıç ve Sait Yıldırım, Başkan Çetin'i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Görüşme esnasında bölgedeki tarımsal faaliyetler ve belediye hizmetleri hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Başkan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziraat Odası Başkanımız ve İl Meclis Üyemize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Belde halkımızın refahı için tarımsal projelere önem vereceğiz ve bu konuda işbirliği yapacağız,” dedi.

 

Tahsin Kılıç ise, “Konakkuran’ın tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için Belediye Başkanımız ile birlikte çalışacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz,” ifadelerini kullandı.

 

İl Meclis Üyesi Sait Yıldırım da Başkan Çetin’e desteklerini belirterek, “Konakkuran’ın gelişmesi için hep birlikte çalışacağız. Belediye Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz,” dedi.

 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar