MALAZGİRT Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 09:15

Malazgirt Zaferi etkinliklerinde futbol turnuvası yapılacak

Malazgirt Zaferi etkinliklerinde futbol turnuvası yapılacak
Malazgirt ilçesinde Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ödüllü geleneksel ‘Zafer Kupası’ futbol turnuvası yapılacak.

 

 ALPARSLAN DİYARI-Her yıl gelenek haline gelen ve Malazgirt halkının büyük beğenisi kazanan ve yediden yetmişe herkesin büyük bir keyifle izlediği futbol müsabakaları Malazgirt Şehir Stadında yapılacak.

 

 

 

Malazgirt Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Okçular Vakfı tarafından organize edilen kutlamalar kapsamında yapılacak müsabakaların ilk maçı 22 Ağustos’ta 1071 Malazgirt Spor ile Bulanık Bilican Spor Malazgirt Şehir Stadında saat 17:00’ da karışılacak.

 

Zafer Kupasının ikinci maçı ise 23 Ağustos’ta Ahlat Spor ile Adilcevaz Spor kozlarını saat 17:00’da Malazgirt Şehir Stadında paylaşacak.

 

ZAFER KUPASI KİMİN OLACAK?

 

 

Zafer Kupası final maçı ise her iki maçın galipleri 26 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00’de Malazgirt Şehir Stadında yapılacak.

 

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Türeli,” Zafer kupası turnuvalarına tüm halkımız davetlidir. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya destek veren Malazgirt Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Okçular Vakfı yetkililerine Malazgirt halkı adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber İlhan Güvenir

 

 

Resmi İlanlar