MALAZGİRT Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 19:30

Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazırlıklar hız kazandı! 7. Basın toplantısı yapıldı

Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazırlıklar hız kazandı! 7. Basın toplantısı yapıldı
“Anadolu’nun Fethi Malazgirt Zaferi” anma etkinliklerinin 7.'si için basın toplantısı yapıldı

ALPARSLAN DİYARI- Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 23-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Anadolu’nun Fethi Malazgirt Zaferi” anma etkinliklerinin 7.'si için Okçular Vakfı’nda basın toplantısı yapıldı.

 

1071 Malazgirt Zaferi’nin tarihi önemini hatırlatmak ve yaşatmak için Okçular Vakfı tarafından Cumhurbaşkanlığının himayelerinde düzenlenen “1071 Malazgirt Zaferi Anma etkinliklerinin 7.'si için basın açıklaması gerçekleştirildi. Okçular Vakfında düzenlenen programa, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Bilal Erdoğan ile etkinliğe destek veren kurum ve kuruluşlar katıldı. 

 

Toplantıda, etkinliklerin 23-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında hem Ahlat hem de Malazgirt’te eş zamanlı olarak düzenleneceği; okçuluk, atlı okçuluk, güreş ve atlı cirit gibi birçok geleneksel spor etkinliği gerçekleştirileceği, aynı zamanda bu önemli tarihin de bir kez daha hatırlatılmış olacağı açıklandı.

 

Haber Merkezi

 

Resmi İlanlar