MUŞ Düzenleme Tarihi : 02 Ekim 2024 01:30 Haber Girişi : 02 Ekim 2024 02:06

Malazgirt ve Muş’a yeni yatırımlar yolda: Geniş heyet bakanla görüştü!

Malazgirt ve Muş’a yeni yatırımlar yolda: Geniş heyet bakanla görüştü!
Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü için hazırlıklar erken başladı. Muş heyeti üst düzey yöneticilerle Malazgirt ve Muş’taki yatırımları masaya yatırdı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt'in tarihi topraklarında yeni bir sayfa açılıyor! Muş heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başkanlığında düzenlenen toplantıda, bölgeye yapılacak milyarlarca liralık yatırımın detaylarını masaya yatırdı.

 

Yeni yollar, sağlık hizmetleri, çevre hizmetleri ve eğitim hizmetleri başta olmak üzere yapılması hedeflenen projeler Muş'un çehresini değiştirecek. Özellikle Malazgirt Zaferi kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek olan bu yatırımlar, bölgenin tarihî ve kültürel mirasıyla modernleşmeyi bir araya getirecek.

 

VALİ VE MİLLETVEKİLİ DE KATILDI

 

Muş Valisi Avni Çakır, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum‘un başkanlığında, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ilgili bakan yardımcıları ve genel müdürlerin katılımlarıyla gerçekleştirilen Malazgirt etkinlik alanında yapılacak olan çalışmalar, Muş’ta devam eden ve yapılması planlanan yatırımların değerlendirildiği toplantıya katıldı.

 

 

MALAZGİRT'E DE YATIRIM YAPILACAK

 

Ziyaret sonrası Alparslandiyari.com’a bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Altın, “Valimiz Sn. Avni Çakır, Milletvekilimiz Sn. Mehmet Emin Şimşek, İl Başkanımız Sn. Melik Emre ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Haydar Ali Yıldız ile birlikte, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Mehmet Nuri Ersoy ve Tarım ve Orman Bakanı Sn. İbrahim Yumaklı'nın öncülüğünde, Malazgirt’e yapılacak yatırımlar üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Haber: Sevda Balkaya

Fotoğraf: Sosyal medya (X)

 

Resmi İlanlar