GÜNDEM Haber Girişi : 26 Eylül 2024 12:55

Malazgirt ve Bulanık’tan 40 işçi alınacak: Son saatleri kaçırmayın!

Malazgirt ve Bulanık’tan 40 işçi alınacak: Son saatleri kaçırmayın!
Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında geçici işçi alımı yapılacak. Başvurular 26 Eylül'e kadar devam ediyor!

ALPARSLAN DİYARI - Muş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde toplamda 40 kişi olmak üzere, geçici işçi alımı yapılacak. İşe alınacak olan kişiler, 6 ay süreyle okullarda istihdam edilecek. Programa seçilen katılımcılar, haftada 5 gün çalışacak ve Cumartesi ile Pazar günleri tatil yapacak. Program 7 Ekim 2024'te başlayacak ve 4 Nisan 2025 tarihinde sona erecek.

 

 

Son başvuru tarihi olan 26 Eylül 2024 saat 23:59’a kadar, başvuru yapmak isteyenlerin ALO-170 iletişim hattı üzerinden veya İŞKUR’un e-şube (www.iskur.gov.tr) internet adresinden giriş yaparak başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuru sırasında sorun yaşayan adaylar, İl Müdürlüğü veya İŞKUR personelinden yardım alabilecekler.

 


Bulanık: 25 kişi


Malazgirt: 15 kişi

 


Başvuruların ardından yapılacak kura ile belirlenen katılımcılar, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kesin listeye alınacak ve program başlayacak. Malazgirt ve Bulanık'ta yaşayan ve iş arayan vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamalı!

VEYSEL EŞİN
 

Resmi İlanlar