MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Ağustos 2023 13:20

Malazgirt Toprak Mahsulleri Ofisinden aylık rekor alım

Malazgirt Toprak Mahsulleri Ofisinden aylık rekor alım
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Malazgirt Şubesinden aylık rekor alım gerçekleşiyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, TMO Malazgirt şubesinin bir ayda 45 Bin  Ton rekor alımı için başta TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal olmak üzere, TMO Satın Alma Daire Başkanı Gökhan Gürbüz, Muş TMO Şube Müdürü İsmail Küpe, Muş TMO Müdür Yardımcıları ile tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum dedi.

 

 Başkan Kılıç, açıldığı günden beri vatandaşın hububatını satın alan, çiftçinin ürününü tarlada bırakmayan 45 bin ton ürünle Muş’ta rekor alım yapan, TMO yetkililerine sahsım be Malazgirt çiftçisi adına çok teşekkür ederim. Çok güzel bir kadroları var. Malazgirt çiftsinin umudu oldular.”dedi.

 

 

Başkan Kılıç, ilçe genelinde çok bereketli bir hasat sezonunu geçirdiklerini dile getirdi.

 

Kılıç,” 2023 yılı bereketli, mahsulün olduğu bir yılda TMO, ilçemizde tarihinin en yüksek alım dönemini yaşıyor. Malazgirt için baktığımızda da bir ayda yine rekor alımla 45 Bin ton civarında alım yapıyorlar." diye konuştu.

 

Kılıç,” 2023 yılı bereketli, mahsulün olduğu bir yılda TMO, ilçemizde tarihinin en yüksek alım dönemini yaşıyor. Malazgirt için baktığımızda da aylık 45 bin civarında alım yapılıyor." diye konuştu.

 

Haber: ilhan Güvenir

Resmi İlanlar