MUŞ Haber Girişi : 08 Eylül 2024 16:57

Malazgirt’ten İstanbul’a: İki masadan dev restorana! Büyük başarı hikayesi

Malazgirt’ten İstanbul’a: İki masadan dev restorana! Büyük başarı hikayesi
Muşlu iş insanı Mahsun Gökçür, küçük bir hayalle başladığı yolculuğunu büyük bir başarıyla taçlandırdı.

ALPARSLAN DİYARI- Yıllar önce sadece iki masa ile başlayan Mahsun Gökçür, azmi ve işine olan sevgisi sayesinde bugün büyük bir restoran sahibi oldu. İstanbul’da kariyerine dürüm ustası olarak başlayan Gökçar, lezzetli yemekleriyle adından kısa sürede söz ettirdi.

 

 

Gökçür’ın yeni restoranının açılışına, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasetçiler, emniyet mensupları, kurum amirleri, STK temsilcileri, iş insanları, sanatçılar, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Katılımcılar, bu önemli gününde Gökçar’a destek olarak, onun bu başarı hikayesini yakından dinleme fırsatı buldular.

 

Restoranın açılışında konuşan Mahsun Gökçar, "Sn. Valim, Sn. Kayamakamım, Sn. Emniyet Müdürüm, Sn. Belediye Başkanlarım, , Sn Millet vekillerim, Sn , hakim ve savcılarım,Sn. Genel Müdürlerim, Sn. Oda Başkanları, Sn,STK Başkanlarım, Çok değerli Toplumumuzun sevilen sanatçı ve oyuncuları, Sn. iş İnsanları, Sn Basın mensupları ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen siz değerli dostlar; bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyor  ve hoşgeldiniz diyorum. Bundan seneler önce sadece 2 masası olan güneşli şubemizi açtığımızda bir hayal kurdum. Aşk ile yaptığım mesleğimi daha iyi sunabilmek için, hem kendi vizyonuma yakışacak, hemde sektörümüze değer katacak bir mekan yapmaktı. Güneşli şubemizin ardından Halkalı şubemizi açarak hayalime bir adım daha yaklaşmıştım. Ve bundan 1 sene önce 200 yılı aşkın süredir tarihin izlerini taşıyan bu mekan ile karşılaştım. Günlerce bu mekanın içersinde gezerek hayalimi gözümde canlandırdım. Kalben emim olduktan sonra bismillah deyip çalışmalara başladık. Ekibim ve değerli mimarımız Sn. Ali Türker ile birlikte aylar süren detaylı çalışmanın ve büyük emeğin ardından gözümde canlandırdığım, hayalini kurduğum mekanı gerçeğe kavuşturduk. Gerek tasarım gerek de menü içeriğimiz olarak sizlere en iyisini sunmaya çalıştığımız, “Mahsun” Yeşilköy’e tekrardan hoşgeldiniz diyorum. Rabbime de beni bu hayalime kavuşturduğu için şükrediyor, Hepinize saygılarımı sunuyorum. Ve son olarakta bu süreçte beni yalnız bırakmayan, aileme, kıymetli hemşerilerime, dostlarıma ve Tüm Mahsun Usta ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

 

Açılışa katılan misafirler, Mahsun Usta'nın ünlü dürümlerini ve diğer lezzetlerini tatma fırsatı bulurken, Gökçar’ın başarısının ardındaki azim ve kalite anlayışı herkesin takdirini topladı. Restoranın, bölgeye yeni bir soluk getirmesi ve yerel ekonomiye katkı sağlaması bekleniyor.

 

 

Mahsun Gökçar, açılışta yaptığı konuşmada, "Müşteri memnuniyeti ve lezzet konusunda asla taviz vermedim, bu başarımı sürdüreceğime inanıyorum," diyerek, gelecekteki hedeflerine de işaret etti.

 

HABER SAMİ DEMİR

FOTO:SOSYAL MEDYA

 

 

Resmi İlanlar