SPOR Haber Girişi : 28 Mayıs 2024 01:06

Malazgirt’ten Hasköy’e Muş genelinde Galatasaray taraftarından coşkulu kutlama!

Malazgirt’ten Hasköy’e Muş genelinde Galatasaray taraftarından coşkulu kutlama!
Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu Muş'ta coşkuyla kutlandı. Malazgirt, Varto, Hasköy, Korkut, Bulanık ilçelerinde ve bazı beldelerde şampiyonluk coşkusu yaşandı.

ALPARSLAN DİYARI- Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu zirvede tamamlayan Galatasaray, 24. Şampiyonluğunu Muş'ta da coşkulu kutlamalarla perçinledi. Lider Galatasaray, Lig'in 38. ve son haftasında Konyaspor'a konuk oldu ve bu zorlu deplasmandan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Muş istasyon caddesinde sarı-kırmızılı taraftarlar sevinç çığlıkları atarak 24. şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

Binlerce Galatasaray taraftarı, meşaleler ve bayraklar eşliğinde şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Yoğun kalabalıktan dolayı trafikte bazı gecikmeler yaşansa da bu durum, şampiyonluk sevincini gölgeleyemedi.

 

 

Galatasaray, bu şampiyonlukla birlikte Süper Lig tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan takım olma unvanını da perçinledi. Sarı-kırmızılılar, bu başarıyı teknik direktör Okan Buruk önderliğinde ve taraftarlarının büyük desteğiyle elde etti.

 

 

Muş'ta yaşanan bu coşkulu kutlamalar, Galatasaray'ın Türkiye'nin her köşesinde ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunun da açık bir göstergesi oldu. Kutlamalara katılan Galatasaraylı taraftarlar, bu unutulmaz gecenin fotoğraflarını ve videolarını sosyal medya hesaplarında paylaşarak sevinçlerini tüm dünya ile paylaştı.

 

HABER: VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar