KÜLTÜR VE SANAT Haber Girişi : 17 Ağustos 2024 00:38

Malazgirt’teki düğün yıldızlar geçidine döndü: Muşlu sanatçılar konsere çevirdi!

Malazgirt’teki düğün yıldızlar geçidine döndü: Muşlu sanatçılar konsere çevirdi!
Malazgirt’teki bir düğün konsere döndü. Birbirinden değerli sanatçılar sahne alarak düğüne neşe kattı. Vatandaşlar halaylar eşliğinde keyif dolu bir düğün yaşadı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen bir düğün, ünlü sanatçıların sahne almasıyla adeta bir konser alanına dönüştü. Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar, davetlileri coşturdu.

 

Sosyal medyada paylaşılan videolar kısa sürede viral olurken, sanatçı etiketleriyle binlerce kez paylaşıldı. Bu düğün, sadece bir kutlama değil, aynı zamanda bölgenin kültürel zenginliğinin bir göstergesi oldu.

 

 

BİRBİRİNDEN ÖZEL SANATÇILAR SAHNEDE!

 

Malazgirt ilçesinde Ömer Ok adlı vatandaşın düğününde birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı. Basta Malazgirtli ünlu sanatçı Serhat Gezer, Koma Civan, Ercan Aras, İsmet Jiyan, Onur Çetinsoy ve Bager Arin gibi ünlü isimler düğünde sahne alarak Türkçe ve Kürtçe şarkılarla vatandaşlara konser tadında bir düğün yaşattı.

 

 

Malazgirt düğünü yıldızlarla doldu, konser meydanına dönüştü. Unutulmaz düğüne çok sayıda vatandaş da katılım sağladı. İlçe sakinleri konser tadında şarkı ve eserleri dinleme fırsatı buldu. 

 

Haber: Veysel Eşin

Resmi İlanlar