MALAZGİRT Haber Girişi : 14 Temmuz 2024 12:20

Malazgirt'teki 500 kişilik tekstil kent Projesi ne oldu?

Malazgirt'teki 500 kişilik tekstil kent Projesi ne oldu?
Muş'un Malazgirt ilçesi Belediye Başkan adayları tarafından söz verilen 500 kişilik tekstil kent projesinin akıbeti merak konusu oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt'te hayata geçirilmesi planlanan bu büyük proje, şimdi yeni bir tartışmanın odağında.

 

 

TEKSTİL KENT PROJESİNİN GELECEĞİ BELİRSİZ

 

 

 

Malazgirt Belediye Başkan Adayları, daha önce seçim vaatleri arasında yer alan ve 500 kişinin istihdam edilmesini öngören tekstil kent projesi için büyük bir çaba harcamıştı. 

 

Ancak, projenin Malazgirt'te hayata geçirilip geçirilmeyeceği konusunda halen net bir bilgi bulunmuyor. 

 

 

ERENTEPE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ

 

 

 

AK Parti Belediyesi'ni kazanan Bulanığa bağlı Erentepe Belde Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları, geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir dizi temasta bulunmuştu.  Bu temaslar kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşen Haydaroğulları, seçim vaatleri arasında bulunan tekstil kent projesi hakkında detaylı bilgiler ve gerekli dosyaları sunmuştu.

 

 

Hüseyin Haydaroğulları, seçim sürecinde de bu projeyi gündeme getirmiş ve Erentepe'de böyle bir yatırımı hayata geçireceğinin sözünü vermişti. Bu bağlamda, tekstil kent projesinin Erentepe'ye kazandırmak için büyük çaba sarf eden Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları çok kısa bir zamanda bunu başaracak gözü ile bakılıyor.

 

 


VATANDAŞLAR MERAKLA BEKLİYOR

 

 

 

Malazgirt Belediye başkan adayları tarafından yapılması planlanan 500 kişilik tekstil kentin akıbeti vatandaşlar arasında büyük bir merak konusu oldu. Vatandaşlar, projenin hem istihdam yaratma potansiyeli hem de bölgesel kalkınmaya katkısı nedeniyle bir an önce hayata geçirilmesini istiyor.

 

 


ERENTEPE BAŞARACAK BİZ NE OLACAĞIZ

 

 

 

 

Malazgirt'te yapılması planlanan 500 kişilik tekstil kent projesinin belirsizliği sürüyor. Malazgirtli vatandaşlar bölgenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak bu projenin akıbetini merakla beklemeye devam ediyor. Malazgirtli vatandaşlar arasında kulaktan kulağa: Erentepe belediyesi başaracak biz ne olacağız demeye başladılar.

 

 

ÖZEL HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar