MALAZGİRT Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 09:34

Malazgirt’te yeni bir ekmek fırını açıldı

Malazgirt’te yeni bir ekmek fırını açıldı
Malazgirt Belediye Eş Başkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel,Malazgirt Kredi Esnaf Kefaret Kooperatifi Başkanı Mehmet Tozyılmaz ve çok sayıda davetli ilçenin yeni işletmelerinden Nisa Ekmek Fırını'nın açılışına katıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Açılış törenine işletme sahipleri Osman Gezer ve Sezer Sazak da ev sahipliği yaparak, katılımcılara teşekkür etti.

 

Açılışta konuşan Eş Başkan Ahmet Kenan Türker, "Malazgirt'e yeni bir işletmenin katkı sağlaması bizleri mutlu ediyor. Yeni işletmelerin açılması, ilçemizin ekonomik ve sosyal açıdan gelişimine büyük katkı sağlayacaktır" dedi. Türker, işletme sahiplerine başarılar diledi.

 

 

 

Eş Başkan Gülistan Özel ise, "Yeni açılan Nisa Ekmek Fırını'nın Malazgirt'e hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizin her yeni işletmeyle daha da güzelleşeceğine inanıyorum. İşletme sahiplerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

AÇILIŞA KATILAN MALAZGİRTLİ VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

 

 

İşletme sahipleri Osman Gezer ve Sezer Sazak, "Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Malazgirt'e katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Nisa Ekmek Fırını, ilçeye yeni bir iş imkanı ve lezzet alternatifi sunarken, Malazgirt'in ticari hayatına da canlılık kazandırmayı hedefliyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar