GÜNDEM Haber Girişi : 26 Kasım 2022 12:12

Malazgirt’te Yapılacak Otogarın Temel Atma Töreni

Malazgirt’te Yapılacak Otogarın Temel Atma Töreni

Malazgirt’te Yapılacak Otogarın Temel Atma Töreni

Malazgirt belediyesinin katkısıyla yapılacak otogarın yeri inşaatının temeli dualar ile atıldı.

Muş Valisi Doç.Dr. İlker Gündüzöz’un katılımlarıyla, Malazgirt eski mezbahana yerinde yapılacak otogarın temel atma töreni ilçe Müftüsü Emreh Demirtaş’ın okuduğu dualar ile atıldı.

Vali Gündüzöz beraberinde Muş Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ile Muş’un Malazgirt ilçesine geldi. Otogarın yapılacağı alanda Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Belediye Başkanı Cengiz Altın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, Yüklenici Firma Yetkilisi Selim İpek ve Tahir Özedağ tarafından karşılandı.

Temel atma törenin ilk beton harcını döken Vali Gündüzöz ilçemize hayırlı olsun dedi.

İlçeye verdiği sözlerin en başında gelen otogarın temelini atma mutluğu içinde olduğunu belirten belediye başkanı Cengiz Altın, ilçe halkımıza hayırlı olsun dedi.

Başkan Altın,"Yapılacak böyle hizmetler, ilçenin fiziki yapısını estetik ve görsel bir yapıya dönüştürüyor. Yapılan çalışmalar, yeni yatırımlarla ilçenin insanı ve ilçenin sosyal yapısı olumlu yönde değişim gösteriyor. Bizler belediye olarak verdiğimiz tüm sözlerimizi hayata geçirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Çok yakında da tekstil kentimizin de açılışını gerçekleştireceğiz. Malazgirt ilçemize daha önemli ve güzel yatırımlar da gelmeye devam edecektir."

Programa Muş Valisi Doç.Dr. İlker Gündüzöz,Muş Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu,Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Belediye Başkanı Cengiz Altın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, Yüklenici Firma Yetkilisi Selim İpek ve Tahir Özedağ,siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Resmi İlanlar