MALAZGİRT Haber Girişi : 18 Eylül 2024 09:57

Malazgirt'te sıcak asfalt çalışmaları: Vatandaşlardan tam destek!      

Malazgirt'te sıcak asfalt çalışmaları: Vatandaşlardan tam destek!      
Malazgirt ilçe merkezinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları, ilçe halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Belediyesi'nin uzun süredir planladığı altyapı projeleri kapsamında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları, ilçenin ana caddeleri ve ara sokaklarında uygulanmaya başladı.

 

 

Vatandaşlar, ilçenin daha modern ve kullanışlı yollarla buluşmasının hem günlük yaşamlarını kolaylaştırdığını hem de genel şehir görünümünü iyileştirdiğini belirterek, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Özellikle, yağışlı havalarda yaşanan su birikintileri ve tozlu yolların bu çalışmalarla birlikte sona ereceği düşüncesi, Malazgirtlilerin bu projeye olan desteğini arttırdı.

 

 

VATANDAŞLAR YOLLARIN DURUMUNDAN MEMNUN

 

Sıcak asfalt çalışmaları sayesinde yolların artık çok daha düzgün ve güvenli olduğunu belirten Malazgirtli vatandaşlar, projeden duydukları mutluluğu şu sözlerle dile getirdiler: "Özellikle araç kullanırken büyük rahatlık yaşayacağız. Belediye'ye bu çalışmaları için teşekkür ederiz."

 

Sıcak asfalt çalışmaları, önümüzdeki günlerde ilçenin farklı noktalarında da devam edecek. Belediye, ilçe genelinde yol iyileştirme projelerini yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar