MALAZGİRT Haber Girişi : 03 Eylül 2023 14:58

Malazgirt’te Okul alışverişi heyecanı başladı! Kırtasiyeler gelin gibi süslendi

Malazgirt’te Okul alışverişi heyecanı başladı! Kırtasiyeler gelin gibi süslendi
​​​​​​​2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte kırtasiye esnafı da hazırlıklarını tamamladı.

ALPARSLAN DİYARI-Yeni eğitim yılına iki gün kala hazırlıklarını tamamlayan kırtasiye esnafı, kırtasiyeden okul kitaplarına, kalemden çantaya, teknolojik ürünlerden temel eserlere kadar, çocukların eksiksiz okula başlaması için tüm ürün alternatiflerine raflarında yer veriyor.

 

Yıllardır bu meslekte çalıştığını belirten Bilim Kırtasiye, yeni eğitim-öğretim yılına zengin ürün çeşitleriyle hazır olduklarını belirtti.

 

Sağlıklı ve kaliteli ürünlerden asla taviz vermediklerini vurgulayan Feryat Balcı, “Yaklaşık 20 yıldır bu meslekteyiz. Bizim için en önemli müşterilerimizin memnun bir şekilde ayrılmasıdır. Bu kapsamdan A’ dan Z’ ye bütün kırtasiye malzemesinin yanında yayın grubu açısından da yine öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Bu konuda okul çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.

 

Yeni sezona özel indirimler yaptıklarını ifade eden Balcı, “Biz yeni eğitim döneminden önce dükkanımızı baştan aşağı yeniledik. Yine eğitim öğretim sezonuna özel tüm kırtasiye ürünlerinde bin lira üzeri özel indirim ve kitaplarda ise yüzde 20’luk bir indirimimiz olacaktır. Bu da bizim bu sezona özel halkımıza bir jestimizdir” ifadelerini kullandı.

 

 

Okul alışverişinde ufak ta olsa bir hareketliliğin söz konusu olduğunu ancak gerçek anlamda yoğunluğun önümüzdeki hafta yaşanacağını dile getiren Balcı, “Bizler kırtasiyeler olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah yeni eğitim-öğretim dönemi esnafımız açısından, ilçemiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olur” şeklinde konuştu.

 

 

Okul çantasının 150 TL ila 700 TL arasında değiştiğini de sözlerine ekleyen Balcı, bir öğrencinin tüm kırtasiye malzemesinin ise yaklaşık 1000 TL tutarında olduğunu söyledi.

 

 

 

Haber İlhan Güvenir

Resmi İlanlar