MALAZGİRT Haber Girişi : 20 Aralık 2023 10:04

Malazgirt’te öğrenciler müzede tarihe yolculuk yaptı

Malazgirt’te öğrenciler müzede tarihe yolculuk yaptı
Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri Malazgirt’teki Panoramik müzesinde tarihe yolculuk yaptılar.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim ve Turizm ve Kültür Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, 'Tarihe Yolculuk' projesi kapsamında ilçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler Malazgirt’teki Panoramik müzesinde tarihe yolculuk yaptılar.

 

Proje kapsamında Selçuklu Mahallesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu 4 B sınıfı öğretmen ve öğrencileri Malazgirt Müzesinde tarihe yolculuk yaptılar.

 

Malazgirt Panoramik müzeyi ziyaret ederek, müze içinde bulunan sinema salonunda film izlediler. Öğrenciler müzedeki eserlere büyük ilgi gösterdiler. 

 

Cumhuriyet İlkokulu 4 B sınıfı öğrencilerinden Nazif Demir, yetkililere teşekkür ederek, "Tarihimizi yeniden yaşadık. Çok güzel bir geziydi. Çok mutlu olduk. Öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz."dedi.

 

"Tarihe Yolculuk " Projesi çerçevesinde tarihi mekanları gezmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Cumhuriyet İlkokulu 4 B sınıfı öğretmen ve öğrencileri, ilçede tarihi yolculuk yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

"Haber: İlhan Güvenir"

 

Resmi İlanlar