MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Eylül 2023 08:52

Malazgirt’te Mahalle Yolları Yenileniyor

Malazgirt’te Mahalle Yolları Yenileniyor

 

 

Muş Malazgirt Belediyesi tarafından yürütülen yol asfaltlama çalışmaları kapsamında, ilçeye bağlı Afşin mahallesinde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

ALPARASLAN DİYARI-Mahalle halkı yıllardır özlemini çektiği asfalt çalışmaları kapsamında yeni yolarına kavuşacakları günü dört gözle beklemeye başladılar.

 

BİR BİR VERDİĞİ TÜM SÖZLERİ TUTTU

 

Cengiz Altın, Malazgirt Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden beri, Malazgirt ilçesi için verdiği tüm sözleri tuttu.

 

İşte Başkan Altın’ın verdiği ve tuttuğu sözlerden bazıları, Otogar, Afşin Mahallesi yolu, Altyapı ve üst yapı çalışmaları, Doğalgaz, ücretsiz otopark, ilçenin tüm mahallelerinde yeni yollar, zehir saçan eski su şebekesinin yenilenmesi, Gençlik Merkezleri, Millet Bahçesi, Milli Park içinde Gençlik Merkezi, ÖSYM Sınav Merkezi ve daha birçok hizmeti saymak mümkün.

 

 

MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN CENGİZ ALTIN’A TEŞEKKÜR

 

Afşin Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Cengiz Altın’a çok teşekkür ediyoruz. Bizlere verdikleri sözleri tuttular. Yıllardır böyle güzel bir yol özlemi çekiyorduk. Çok şükür belediye başkanımız sayesinde bir hayalimiz daha gerçekleşti. Mahalle halkı olarak Belediye Başkanımız Cengiz Altın’a çok teşekkür ederiz.”dediler.

 

 

Haber İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar