MALAZGİRT Haber Girişi : 23 Temmuz 2024 10:06

Malazgirt’te mahalle muhtarından Kur’an kursu öğrencilerine oyuncak sürprizi

Malazgirt’te mahalle muhtarından Kur’an kursu öğrencilerine oyuncak sürprizi
Malazgirt Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran, Tümay Tüm Çocukların Derneği Kurucusu ve Başkanı Yusuf Tümay tarafından gönderilen oyuncakları Danışmentgazi camisi kuran kursunda okuyan çocuklara dağıttı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Danışmentgazi Camisi'nde Kur’an kursuna devam eden öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte, muhtar Hasan Başaran ve cami imamı, öğrencilere hoş bir sürpriz yaparak cami avlusunda toplandı.

 

 

Etkinlik sırasında, çocuklara dağıtılan oyuncaklar büyük sevinç yarattı. Muhtar Hasan Başaran,"Bu oyuncakları bize gönderen Yusuf Tümay hocama çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek bize de mutluluk veriyor. Bu tür etkinliklerle onların gelişimine katkıda bulunmayı ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

 

 

Cami İmamı Mehmet Tahir Koçer ise yaptığı açıklamada, buna sebep olan ve bu oyuncakları Malazgirt ilçemize gönderen herkesten Allah razı olsun inşallah.  Bu güzel sürprizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

 

Malazgirt Danışmentgazi Camisi'nin Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler ise yaşadıkları güzel sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, çok teşekkür ettiler.

 

 

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar