MALAZGİRT Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 12:47

Malazgirt’te kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş kampanyasına destek büyüyor

Malazgirt’te kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş kampanyasına destek büyüyor
Malazgirt Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Bülbül, Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek vererek, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı Malazgirt şubesine bağışladı.

ALPARSLAN DİYARI-Bülbül, kurbanını ilçe müftüsü Memet Hakkı Ayhan'a teslim etti.

 

BAĞIŞ VE TESLİM TÖRENİ

 

Bağış töreni, Malazgirt Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Makam odasında gerçekleşti.

 

Törene, Malazgirt Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Bülbül, İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan ve Türkiye Diyanet Vakfı Malazgirt şubesi yetkilileri katıldı.

 

Bülbül, kurbanını müftü Ayhan'a teslim ederken, bu anlamlı kampanyaya destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VURGUSU

 

Teslim töreni sırasında konuşan İsmail Bülbül, "Kurban ibadetimizin, paylaşma ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren önemli bir vesile olduğunu düşünüyorum. Türkiye Diyanet Vakfı'nın bu kampanyası sayesinde, ihtiyacı olan kardeşlerimize ulaşmak ve onlara yardımcı olmak bizler için büyük bir fırsat. Herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" dedi.

 

 

MÜFTÜ AYHAN'DAN TEŞEKKÜR

 

İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, İsmail Bülbül'e bu anlamlı bağışından dolayı teşekkür etti.

 

Ayhan, "Bu tür bağışlar, toplumumuzdaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendiriyor. Türkiye Diyanet Vakfı olarak, bu bağışların en doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacağız. İsmail Bülbül'e ve kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

 

KAMPANYAYA DESTEK ARTIYOR

 

Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyası, toplumun farklı kesimlerinden büyük destek görmeye devam ediyor. Malazgirt'te de birçok vatandaş, kurban bağışlarıyla kampanyaya katkıda bulunuyor. Bağışlanan kurbanlar, vakıf tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak, bayram sevincinin daha geniş kitlelere yayılması sağlanıyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar