MALAZGİRT Haber Girişi : 25 Mayıs 2024 07:25

Malazgirt'te Kur'an kursu öğrencilerinden yılsonu etkinliği: Büyülediler! ​​​​​​​

Malazgirt'te Kur'an kursu öğrencilerinden yılsonu etkinliği: Büyülediler!  ​​​​​​​
Malazgirt ilçesinde 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinden yılsonu etkinliği düzenlendi.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt’te bu yıl ilk defa yapılan 4-6 yaş kuran kursu öğrencilerinin hazırladığı program büyük ilgi gördü.

 

Kız öğrenci yurdu konferans salonunda yapılan etkinlikte Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu.

 

 

Kendi lisanları ve seviyelerince öğrendikleri temel dini bilgilerden oluşan sunumlar yapan çocuklar, katılımcılara sevgi ve neşe dolu anlar yaşattı.

 

İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, programda yaptığı konuşmada, çocuklara camileri sevdirmeleri gerektiğini söyledi.

 

 

Sultan Alparslan'ın diyarında güzel nesiller yetiştiğini belirten Ayhan, "ilçemizde okuyan 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerimiz bugün mezun oldular. Çok güzel bir program oldu.emeği gecen herkese çok teşekkür ederim." diye konuştu.

 

Programa katılan öğrenci velileri ise, "Malazgirt 4-6 yaş grubuna yönelik Kur'an kursları var. Bu kurslarda eğitim gören öğrencilere yönelik ailelerinde katıldığı bir şenlik düzenlendi. Doğrusu biz 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerine yönelik etkinlikleri önemsiyoruz. Çok mutluyuz, bugünkü etkinliklerden dolayı Malazgirt İlçe Müftülüğü personeline teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

 

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan etkinliğe İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaş aileleriyle birlikte katıldı.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar