Malazgirt'te Kur'an kursu binası hizmete açıldı

Malazgirt'te Kur'an kursu binası hizmete açıldı

Malazgirt'te yapımı tamamlanan Elif Yatılı Kız Kur'an kursu binası düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Malazgirt ilçesinin köklü ailelerinden Güven ailesinin büyükleri tarafından 2014 yılında Selçuklu Mahallesi’nde inşaatına başlanılan 25 yatılı öğrenci kapasiteli kız Kur’an kursu tamamlanarak Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülacar, Muş İl Müftüsü Halil İbrahim Demir, Malazgirt Kaymakamı Göksü Bayram, Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil incebacak, Emniyet Müdürü Serhan Türk’ün katılımları ile dualar eşliğinde kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.

Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, Kuran Kursunu yapımımı üstlenen ve arsasını Diyanet Vakfına bağışlayan İş Adamı Adil Güven,Kuran kursunda okuyan öğrencilerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının adından Kuranı Kerim tilaveti ile devam eden program kürsü konuşmaları ile devam etti.

Sırasıyla kursüde konuşmalarını yapan ilçe Müftüsü Emrah Demirtaş, Muş İl Müftüsü Halil İbrahim Demir, yaptıkları konuşmalarda bu kuran kursunun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dediler.

Kuran Kursu açılış törenine katılan Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülacar, yaptığı konuşmada emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi.

Selçuklu Mahallesinde yapılan Kur'an kursu binasının açılış töreninde konuşan Kaymakam Göksü Bayram, Malazgirt halkının birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir hizmeti hayata geçirdiklerini belirterek, kursun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Açılışa Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülacar, Muş İl Müftüsü Halil İbrahim Demir, Malazgirt Kaymakamı Göksü Bayram, Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil incebacak, Emniyet Müdürü Serhan Türk,Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, Kuran Kursunu yapımımı üstlenen ve arsasını Diyanet Vakfına bağışlayan İş Adamı Adil Güven,Kuran kursunda okuyan öğrencilerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • 2 / 1 Malazgirt'te Kur'an kursu binası hizmete açıldı 0

  • 2 / 2 Malazgirt'te Kur'an kursu binası hizmete açıldı 1