MALAZGİRT Haber Girişi : 06 Eylül 2024 12:19

Malazgirt'te kırtasiye sezonu hareketlendi: Veliler ve öğrenciler alışverişte

Malazgirt'te kırtasiye sezonu hareketlendi: Veliler ve öğrenciler alışverişte
Malazgirt’te 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları hız kazanırken, kırtasiye sezonu da resmen başladı.

ALPARSLAN DİYARI- Veliler, çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak üzere kırtasiyelere akın ediyor. Özellikle defter, kalem, çanta ve çeşitli okul gereçlerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yeni eğitim yılına hazırlanıyor.

 

 

VELİLER ÇOCUKLARI İÇİN ALIŞVERİŞ YAPTI

 

Kırtasiye malzemelerini almak üzere mağazalara gelen aileler, çocuklarının ihtiyacı olan ürünleri temin etmek için yoğun bir çaba gösterdi. Her yaş grubuna yönelik çeşit çeşit ürünler raflarda yerini alırken, mağazalarda yaşanan hareketlilik esnafın da yüzünü güldürdü.

 

 

 

BİLİM KIRTASİYE'DEN ANLAMLI KUTLAMA

 

Malazgirt’in önde gelen kırtasiyelerinden biri olan Bilim Kırtasiye, yeni eğitim-öğretim yılını anlamlı bir pankartla karşıladı.

 

Kırtasiyenin dışına asılan pankartta, "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Tüm Öğrencilere ve Velilere Hayırlı Olsun!" mesajı yer aldı. Bilim Kırtasiye yetkilileri, öğrencilere başarılar dileyerek, velilerin ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla yanıt verdiklerini belirtti.

 

 

Malazgirt'teki esnaflar, yeni eğitim döneminde öğrencilere gereken tüm desteği sağlamak için hazırlıklarını tamamlamış durumda. İlçede kırtasiye sezonunun açılmasıyla birlikte, velilerin çocukları için en uygun malzemeleri temin etme süreci hızlanarak devam ediyor.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar