EĞİTİM Haber Girişi : 10 Eylül 2023 15:05

Malazgirt’te kırtasiye sezonu açıldı: Ekonomiye katkı indirimleri başladı

Malazgirt’te kırtasiye sezonu açıldı: Ekonomiye katkı indirimleri başladı
Yeni eğitim ve öğretim yılının 11 Eylül'de başlamasına saatler kala Malazgirt’teki kırtasiyelerde heyecan başladı. Okullar açılmadan önce hazırlıklarını tamamlayan kırtasiyecilerden Öztürk Kırtasiye müşterilerini bekliyor.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Birçok kırtasiyeci esnafı, sezon hazırlıklarını tamamlayarak, ders zilinin çalmasına saatler kala yoğunluğun artmasını beklediklerini belirtti.

 

Malazgirt’teki kırtasiyelerde çeşitli indirimler yaparak ekonomiye katkıda bulunmak için çeşitli indirim kampanyası yapıyor.

 

Her bütçeye uygun ürünlerin yer aldığı Öztürk Kırtasiye sezona hazır.

 

Sezona indirimli satışlar ile başlayan kırtasiyelerden biride Öztürk kırtasiye oldu. 

 

 

Öztürk Kırtasiye yetkilisi Selman Öztürk,  vatandaşlarımız için tüm kitaplarda yüzde 25 ve bin lira üzeri alışverişlerde özel indirimler yapacaklarını belirtti.

 

 

“BÜTÜN HAZIRLIKLARIMIZI YAPTIK SEZONUN AÇILMASINI BEKLİYORUZ”

 

2023-2024 yılında yoğun ve bereketli bir sezon beklediklerini ifade eden kırtasiye esnafı Selman Öztürk, okulların açılmasına sayılı günler kala bütün hazırlıklarını bitirdiklerini söyledi. Öztürk, "Okulların açılmasına yaklaşık saatler kaldı. İlkokul ve anaokulu sınıfları ise 11 Eylül’de açılacak. Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Okul sezonu başlamış durumda. Bizde vatandaşlarımızın alım gücüne göre kaliteli ve ucuz ürünler getirdik. Bizde okul cantaları 150 liradan başlıyor. Bütün siparişlerimiz geldi. Bizde hazırlıklarımızı yapıp raflarımıza dizdik. Bundan sonra yoğunluk başlar." diye konuştu.

 

 

 

 

Haber: İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar