MALAZGİRT Haber Girişi : 12 Aralık 2023 10:22

Malazgirt’te iş yeri dualar ile açıldı! Bu işyerinde enflasyon yok!

Malazgirt’te iş yeri dualar ile açıldı! Bu işyerinde enflasyon yok!
Büyük firmaların iş yeri açmak için tercih ettiği Muş’un Malazgirt ilçesinde ünlü Sümer giyim mağazaları zincirinin bir şubesi de Malazgirt’te dualar ile açıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Bulanık Caddesi Casper bilgisayar karşısında Bulanık’lı beş kardeşin açtığı, giyim mağazası açılışına Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Sümer Giyim mağazalar zinciri kurucuları Batmanlı iş insanları Hayrullah ve İdris Özdemir kardeşler, Sümer Giyim Malazgirt Mağazası Genel Müdürü Adem Danışman, Sümer Giyim mağazaları sahipleri, Danışman aile bireyleri ve çok sayıda Malazgirtli vatandaşlar katıldı.

 

 

Sümer giyim mağazası açılışına dualar ile yapan Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, yeni açılan mağaza içe halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah dedi.

 

 

Sümer Giyim mağazalar zinciri kurucusu Batmanlı iş insanı Hamdullah Özdemir ,”Malazgirt ilçesinde giyim mağazası kurma hayalimiz vardı.  Bu hayallerimizi Adem Danışman ve kardeşleri sayesinde gerçekleştirdik.  Danışman ailesinin açtığı bu mağazası üçüncü mağazaları oldu. Bizler Bulanık ilçesinin başarılı esnafları olan beş cesur kardeşi canı gönülden kutluyoruz.  Yeni açtıkları mağaza Malazgirt halkına hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

 

 

 

 

YENİ AÇILAN MAĞAZADA EFLASYON YOK

 

 

 Sümer Giyim mağazalar zinciri kurucusu Batmanlı iş insanı İdris  Özdemir ise,”  bizler halkımız hem ucuz hem de kaliteli  giyim markaları giysin diye bu yola çıktık. Çok şükür açtığımız tüm mağazalarımızda enflasyona meydan okuyoruz.  Malazgirt ilçemize hayırlı olsun inşallah.”dedi.

 

Sümer Giyim Malazgirt Mağazası Genel Müdürü Adem Danışman,” Malazgirt ilçesinde açtığımız mağazamızda yediden yetmişe herkese her keseye göre her türlü giyim malzemesi bulmak mümkün. Bizler beşkardeşiz ben kardeşlerim adına bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan Malazgirt ilçe Müftümüz Sayın Memet Hakkı Ayhan’a, Sümer Giyim mağazalar zinciri kurucuları Batmanlı iş insanları Hayrullah ve İdris Özdemir kardeşlere, bizleri yalnız bırakmayan Sümer Giyim mağazaları sahipleri büyük ailemize, çok değerli Malazgirt halkına çok teşekkür ederiz.”dedi.

 

 

 

 

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar