Malazgirt’te ilk doğalgaz tesisat bayisi açıldı

İlçeye bu yılsonunda doğalgazın gelecek olması vatandaşta büyük bir heyecan yaratırken, ilçenin ilk doğalgaz yetkili tesisat bayisi çarşı merkezinde çiçek taksi karşısında açıldı.

İlçeye yeni bir iş kolu olan doğalgaz tesisatçılığı, yetkili bayiler vasıtasıyla titizlikle yapılması gereken bir iş kolu.

Bulanık ilçesin de bir yetkili bayileri olan Ustam Doğalgaz Tesisat, yetkilisi Memduh Usta, yaptığı açılmada doğalgaz tarihi Malazgirt ilçemize hayırlı olsun inşallah dedi.

Doğalgazın büyük bir nimet olduğunu aktaran Memduh Usta ,” bizler bulanık ilçesinden sonra Malazgirt ilçemizde de usta ve kalifiye ekibimizle ve yetki belgemizle birlikte iş yerini açtık. İş yerimizde daire ve iş yeri doğalgaz tesisatı, Doğalgaz proje çizim, Kombi ve petek satışı, mekanik ve plastik tesisat, kamu Kurum ve büyük iş yerlerine kazan tesisatı, petek temizleme ve yangın tesisatı gibi birçok iş yapıyoruz. Malazgirt ilçemizde de yetkili bayimizle sizlere hizmet edeceğiz. Tesisatını evlere veya iş yerlerine çektikten sonra olası arızalarda ilçede 7-24 hizmet verecek şekilde çalışmalarımız devam edecek. Malazgirt ilçemize doğalgaz hayırlı olsun inşallah.”dedi.

“İlçede Doğal Tesisatı İçin En Doğru Adresi Olacağız İnşallah”

Memduh Usta,” Malazgirt’te Doğalgaz en iyi Çözüm ortağınız Ustam doğalgaz tesisatı yetkili bayisi olacaktır. Doğalgaz bağlantısı,doğalgaz projesi ve tesisat işi büyük önem taşıyor. Doğalgaz projesi ve tesisatın sertifikalı firma tarafından yaptırılması gerekiyor. İlçede doğalgaz tesisatı, doğalgaz projesi, gaz açımı işleriniz için en doğru adres Ustam Doğalgaz tesisat bayi olacaktır. Deneyimli ve uzman kadromuzla ihtiyacınıza uygun projeleri hazırlayıp, gerekli onayları aldıktan sonra gaz açım işleminizi yine bizim firmamız gerçekleştirecektir.”dedi.

 

  • 3 / 1 Malazgirt’te ilk doğalgaz tesisat bayisi açıldı 0

  • 3 / 2 Malazgirt’te ilk doğalgaz tesisat bayisi açıldı 1

  • 3 / 3 Malazgirt’te ilk doğalgaz tesisat bayisi açıldı 2