MALAZGİRT Haber Girişi : 27 Ekim 2023 15:04

Malazgirt’te hırsızlık vakası! Bu defa da telefon dükkânına hırsız girdi

Malazgirt’te hırsızlık vakası! Bu defa da telefon dükkânına hırsız girdi
Malazgirt’te bir kuyumcuya giren kadın, elindeki sahte kolyeyi satarak kuyumcuyu dolandırmıştı. Ardından bir telefon dükkânına da aynı şekilde müşteri kılığında gelen bir erkek hırsız dükkân sahibini oyalarken 3 telefon çalarak kayıplara karıştı.

ALPARSLAN DİYARI- Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde bulunan bir telefoncu dükkânına müşteri kılığında giren genç yaşta bir erkek hırsız, dükkâna müşteri olarak girdi ardından dükkân sahibine birkaç telefon sorarak dükkân sahibini oyaladı ve dükkân sahibi sırtını döner dönmez 3 telefonu alıp cebine koydu. Dükkân sahibi olayı fark etmeden  kayıplara karıştı.

 

Açıklama yapan dükkan sahibi C.E. ''Karşılaştığı olay karşısında çok şaşkın olduğunu söyledi böylesine olaylar ile daha önce hiç karşılaşmadığını belirten işletme sahibi C.E. daha önce bir kuyumcu böyle dolandırıldı şimdi de benim telefonlarım çalındı. Esnaf olarak daha dikkatli olmamız gerekiyor. dedi''

 

 

 

Son birkaç gün içerisinde ilçede çok nadir görülen hırsızlık olayları artmış durumda. Bu durumu normal karşılamayan ilçe esnafı diken üstünde olduklarını söylediler.

 


Durumu fark eden işletme sahibi olayın hemen ardından polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarını izledikten sonra olayla ilgili çalışma başlattılar.

 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar