MALAZGİRT Haber Girişi : 08 Ağustos 2024 15:48

Malazgirt'te hırsızlık şoku: Yaşlı kadının kefen parasını çaldılar

Malazgirt'te hırsızlık şoku: Yaşlı kadının kefen parasını çaldılar
Malazgirt Selçuklu Mahallesi'nde yaşayan Fatma Demir, bir günlük köy ziyareti sonrası evine döndüğünde büyük bir hırsızlık şoku yaşadı.

ALPARSLAN DİYARI- Hasanpaşa köyüne giden Demir, eve döndüğünde kefen parası olarak biriktirdiği 10 bin liranın çalındığını fark etti.

 

KEFEN PARASI ÇALINDI

 

Fatma Demir, kefen parası olarak biriktirdiği 10 bin liranın çalındığını fark ettiğinde büyük bir üzüntü yaşadı. "Bu parayı yıllardır kefen parası olarak biriktiriyordum. Böyle bir şeyin başıma geleceğini hiç düşünmemiştim," diyen Demir, yaşadığı durumu anlattı.

 

 

BİR GÜNLÜK KÖY ZİYARETİ

 

Fatma Demir, bir günlüğüne Hasanpaşa köyüne yaptığı ziyaretten döndüğünde, evin penceresinin zorlanarak açıldığını ve değerli eşyalarının çalındığını fark etti. Hemen polise haber veren Demir, olayın bir an önce aydınlatılmasını bekliyor.

 

 

POLİS SORUŞTURMASI BAŞLADI

 

Olay yerinde incelemelerde bulunan Malazgirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişileri bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruyor.

 

 

FATMA DEMİR'İN UMUDU

 

Fatma Demir, çalınan parasının bulunması ve hırsızların yakalanması için umutlu olduğunu belirtti. "Polisimize güveniyorum, inşallah en kısa sürede bulunur ve adalet yerini bulur," dedi.

 

Malazgirt'te yaşanan bu üzücü hırsızlık olayı, mahalle sakinlerini derinden etkiledi. Yetkililer, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıracaklarını belirtti.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar