SPOR Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 14:15

Malazgirt’te futbol akademisine büyük ilgi! Profesyonel futbolcu yetişecek

Malazgirt’te futbol akademisine büyük ilgi! Profesyonel futbolcu yetişecek
Malazgirt’te açılan futbol akademisine kayıt yaptıran yaklaşık 100 çocuk hayallerine kavuşmak için eğitim görmeye başladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından futbol akademisinde Malazgirtli minikler antrenmanlarını yoğun şekilde sürdürüyorlar.

 

 

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü antrenörlerinden Harun Çelik öncülüğünde, kursa kayıt yapan çocuklar geleceğin profesyonel futbolcusu olmak için antrenmanlarına durmadan devam diyorlar. 

 

 

Malazgirt Şehir Stadında başlayan futbol akademisine katılan futbolcu adayları haftanın 7 günü antrenman yapıyor.

 

 “AMACIMIZ İYİ FUTBOLCU YETİŞTİRMEK”

 

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan futbol akademi kursuna  antrenörlük yapan Harun Çelik, bu akademinin amacı, Malazgirtli gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi.

 

Amacımız yeni yetenekleri keşfederek Türk futboluna kazandırmak olduğunu söyleyen Antrenör Harun Çelik şöyle konuştu:“ Öncelikle bize bu imkânları sağlayan Malazgirt Kaymamalığı, Muş İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne çok teşekkür ederim. Amacımız burada gençlerimizi sokaktan, kötülükten uzak tutmak, Malazgirt Spora yakışır birer genç yetiştirmek. Bugün burada antrenmanlara başladık. Antrenmanlara yaklaşık 100 sporcumuz katılıyor. Bu 100 sporcumuzu kötü alışkanlıklardan, terörden, uyuşturucu madde bağımlılığından kurtarıp sporla hayata bağlamaktır.” dedi.

 

“HEDEFİM MİLLİ TAKIM VE REAL MADRİD”

 

Futbol Akademisine hayallerine kavuşmak için kayıt olduğunu söyleyen Kylian Mbappé’nin minik kopyası İsmail Çelik, “ Harun hoca tarafından eğitim görüyoruz. Hocamız sayesinde eğitimlere katılarak süper liglerdeki takımlarda oynamak için kursa kayıtımı yaptırdım.  Benim ilk hedefim Muşsporda oymaktır.  Eğer başarırsam çok sevdiğim Kylian Mbappé’ gibi Real Madrid’te futbolcu olarak oynamak istiyorum.” Şeklinde konuştu.

 

 

“MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTİYORUM”

 

Akademiye gelen bir diğer sporcu İsmail Hakkı Akbulut ise,” Futbolcu olmak istiyorum. Hedefime ulaşmak için açılan bu kursa kayıt yaptım. İyi bir futbolcu olmak için çok çalışıp başarılı olacağıma inanıyorum. En büyük hedefim milli takımda oymaktır.” dedi.    

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar