MALAZGİRT Haber Girişi : 25 Temmuz 2023 12:41

Malazgirt’te feci traktör kazası: 1 ölü 2 yaralı!

Malazgirt’te feci traktör kazası: 1 ölü 2 yaralı!

Malazgirt’te hâkimiyetini kaybeden traktörün yaya kaldırımına çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken iki kişide yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Malazgirt ilçesinde son zamanlarda kaza haberleri artıyor. Saman yüklü bir traktörün hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksek Okulu bahçesinin kenarında annesi ve eşi ile birlikte oturan Erkan Demirbaş, yaşamını yitirirken annesi ve eşi ise yaralandı.

 

BİSİKLETLİ ÇOCUĞA ÇARPMAMAK İÇİN…

Edinilen bilgilere göre bisikletli kişiye çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybeden traktör şoförü Yüksek okulun bahçesinin kenarında gölgede oturan Erkan Demirbaş eşi ve annesine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle römork ile kaldırım arasına sıkışan Erkan Demirbaş ağır yaralanırken eşi ve annesi ise yaralandı. Çarpmanın etkisiyle römork ile kaldırım arasına sıkışan Erkan Demirbaş vatandaşların yoğun çabası ile çıkarılıp Malazgirt devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Erkan Demirbaş yaşamını yitirirken eşi ve annesi yaralı olarak kurtuldu.

Haber:İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar