MALAZGİRT Haber Girişi : 27 Ağustos 2024 12:34

Malazgirt’te feci kaza!

Malazgirt’te feci kaza!
Malazgirt ilçesine bağlı Yaramış Köyü yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç takla attı ve sürücü ağır yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI -Vahyettin Çelik’in yönetimindeki araç, Yaramış Köyü yolunda seyir halindeyken sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazanın ardından ağır yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak hızla Malazgirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

Malazgirt Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerin ardından, durumu ağır olan Çelik, daha donanımlı bir tedavi için Muş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yolun kontrolsüz ve kaygan olduğu bildirildi.

 

 

Yetkililer, vatandaşları özellikle bu bölgede dikkatli olmaları konusunda uyardı ve kazaya dair soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 

 

 

Sürücü yaşamını yetirdi

Daha donanımlı bir tedavi için Muş Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Çelik yaşamını yitirdi.

Vahyettin Çelik’in(55) yönetimindeki 35 FA 3503 plakalı araç, Yaramış Köyü yolunda seyir halindeyken yoldan çıkarak takla attı. Kazanın ardından ağır yaralanan sürücü, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar