MALAZGİRT Haber Girişi : 08 Aralık 2023 10:44

Malazgirt’te engelliler unutulmadı! Rehabilitasyon Merkezi'nde etkinlik düzenlendi

Malazgirt’te engelliler unutulmadı! Rehabilitasyon Merkezi'nde etkinlik düzenlendi
​​​​​​​Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli bireyleri için bir etkinlik düzenledi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican,  Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Malazgirt RAM Müdürü Uğur Öztürk, Malazgirt Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Adem Aktaş, KARGEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Salih Gülen, Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ercan Arslan,özel bireyli öğrencilerin öğretmeleri ve aile fertleri katıldı.

 

 

Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ercan yaptığı açılış konuşmasında, okulların işleyişi hakkında konuklara bilgiler verdi.

 

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican,”bu özel etkilikte özel gereksinimli bireylerle buluşmanın mutluğunu yaşadık.” dedi.

 

Belediye Başkanı Cengiz Altın ise, Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü ve çalışanlarına düzenledikleri etkinlik için teşekkür etti.

 

 

ÖZEL BİREYLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

 

Daha sonra Malazgirt Özel Malazgirt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından organize edilen etkinlikte, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican,  Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya engelli özel bireylere çeşitli hediyeler verdiler.

 

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

Resmi İlanlar