MALAZGİRT Haber Girişi : 22 Haziran 2024 10:16

Malazgirt'te düğün kanlı bitti! Bir kişi öldü

Malazgirt'te düğün kanlı bitti! Bir kişi öldü
Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Bostankaya köyünde düzenlenen bir düğün, trajik bir şekilde sona erdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt'te bağlı Bostankaya köyünde bir  düğünde henüz belirlenemeyen bir nedenle  Hanifi Artiş isimli vatandaş, hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgilere göre, Bostankaya köyünde henüz kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen bir silahtan çıkan kurşun ile bir kişi yaşamını yitirdi.

 

 

 

DÜĞÜN EĞLENCESİ FELAKETE DÖNÜŞTÜ

 

Bostankaya köyündeki düğün, vatandaşların silahlarıyla havaya defalarca ateş açmasıyla adeta bir trajediye dönüştü. Neşeli başlayan düğün, kısa sürede büyük bir acıya sahne oldu. Henüz kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen bir silahtan çıkan kurşun, Hanifi Artiş’a isabet etti. 

 

 

Olayın hemen ardından düğün alanında büyük bir panik yaşandı. Durumu ağır olan Hanefi Artiş için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.  Malazgirt devlet hastanesine kaldırılan Artiş,  yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

 

GÜVENLİK GÜÇLERİ HAREKETE GEÇTİ

 

Olay sonrası güvenlik güçleri köye intikal ederek geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Silahın kime ait olduğu ve kurşunun kim tarafından ateşlendiği konusunda araştırmalar sürüyor. Düğüne katılan vatandaşlardan da ifadeler alınarak olayın detayları netleştirilmeye çalışılıyor.

 

 

SİLAH KULLANIMINA DİKKAT

 

Bu acı olay, düğünlerde silah kullanılmasının ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, vatandaşları bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmaya çağırarak, düğün ve diğer kutlamalarda silah kullanılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar