MALAZGİRT Haber Girişi : 14 Ekim 2022 10:05

Malazgirt’te Doğalgazın gelmesi Emlak piyasasını hareketlendirdi 

Malazgirt’te Doğalgazın gelmesi Emlak piyasasını hareketlendirdi 
Malazgirt’te Doğalgazın gelmesi Emlak piyasasını hareketlendirdi 

Malazgirt’te Doğalgazın gelmesi Emlak piyasasını hareketlendirdi 

Malazgirt’te hızla gelişmekte olan inşaat sektöründe, yeni gelişmeler ve yatırımlar yapılıyor. Bu yatırımların en başında ise ilçeye Doğalgazın 2023 yılında gelecek olması. Doğalgazın ilçeye gelecek olması emlak piyasasında da heyecan yaratamaya başladı. 

Malazgirtli genç girişimci Sabri Kızıltaş yaptığı açıklamada, çok şükür ilçemizde emlak satışlarında artış yaşanmaya başladı dedi. 

Kızıltaş,” ilçemize 2023 yılında doğalgaz gelmesi ilçemizde emlak piyasasını hareketlendirdi. Artan kömür fiyatlarından dolayı batıya gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız, doğalgazın gelecek olması dolayısı ile gidişlerini durdurdular. Doğalgaz sayesinde emlak satışlarında ciddi bir artış oldu. "dedi. 

‘Malazgirt’te Emlak Sektöre Damga Vurdu’ 

Sosyal Medya ve hızla gelişen İnternet Emlak sektörü internet portalı üzerinde 2 yıl önce faaliyete başlayan Malazgirt Emlak, İnşaat ve Gayrimenkul danışmanlığını başarılı şekilde sürdürmeye devam ediyor. 

Emlak piyasasında simsarlık yapanların çok olduğunu, bu nedenle de güvensizliğin yaşandığını kaydeden Sabri Kızıltaş, “Malazgirt Emlak Portalı olarak, ciddi, güvenilir bir hizmet veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Güven unsuruna dayalı hizmetimiz ile sektörde farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Ben yıllardır Malazgirt ilçesinde ikamet ediyorum. Herkes beni ve ailemi bilir. O yüzden Malazgirt halkı ve ailemden aldığım güven duygusuyla yıllar önce bu işe başladım. Çok şükür Malazgirt halkının güvenini sağladığımızı düşünüyorum. Yaptığımız bu hizmet tamamıyla Malazgirt halkı ve Malazgirt’te yaşayan vatandaşlarımız içindir. Bizlere internet portallarımızdan ulaşabilirsiniz. Her türlü emlak danışmanlığınızı yapmaya hazırız. ” dedi. 

Resmi İlanlar