MALAZGİRT Haber Girişi : 02 Eylül 2024 11:35

Malazgirt’te CHP’nin simgesi olan Mevlüt Başkan mezarı başında anıldı

Malazgirt’te CHP’nin simgesi olan Mevlüt Başkan mezarı başında anıldı
Malazgirt ilçesinin sevilen simalarından ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Malazgirt’teki eski ilçe başkanı olan Mevlüt Güvenir, vefatının ardından Selçuklu Mezarlığı'ndaki kabri başında dualarla anıldı.

ALPARSLAN DİYARI - Yıllarca CHP çatısı altında Malazgirt’e büyük hizmetler sunan ve partinin Malazgirt Belediye Başkan adayı olarak da görev yapan Mevlüt Güvenir için düzenlenen bu anlamlı kabir ziyaretine, CHP Kocaeli Milletvekili ve Mevlüt Güvenir’in çocukluk arkadaşı olan Nail Çiler ile Malazgirt İlçe Başkanı olan oğlu Mehmet Emin Güvenir katıldı.

 

Ziyaret sırasında, kabri başında yapılan dualarla, Mevlüt Güvenir'in ruhu için hayır dileklerinde bulunuldu. CHP’nin Malazgirt’teki simgesi haline gelen Mevlüt Güvenir’in anısı, Malazgirt halkı ve partililer tarafından yaşatılmaya devam ediyor.

 

 

Kabir ziyaretinde duygulu anlar yaşandı; özellikle çocukluk arkadaşı Nail Çiler ve oğlu Mehmet Emin Güvenir, dualar okuyarak Allah’tan rahmet dilediler. Bu anlamlı tören, Mevlüt Güvenir’in Malazgirt için yaptıklarını ve ilçeye kazandırdığı değerleri bir kez daha hatırlatmış oldu.

 

HABER: VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar