MALAZGİRT Haber Girişi : 02 Ekim 2023 15:25

Malazgirt'te Camiler Ve Din Görevlileri Haftası etkinliği düzenlendi

Malazgirt'te Camiler Ve Din Görevlileri Haftası etkinliği düzenlendi
Muş'un Malazgirt ilçesinde Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Malazgirt Müftülüğü tarafından bir etkinlik düzenlendi.

 

 

ALPARSLAN DİYARI-Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı Malazgirt Kız Öğrenci Yurdu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte sala ve Kur'an-ı Kerim okundu.

Sinevizyon gösterisinden sonra konuşan İlçe Müftü Vekili Bekir Irmak, din görevlilerine olan teveccühün artırılması ve camilerin toplum hayatındaki yerinin daha iyi anlatılabilmesi için uzun yıllardır Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi.

 

 

Kaymakam Göksu Bayram’da konuşmasında, Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladığını belirtti.

 

Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ndan günün anlam ev önemini Bulanık İlçe Müftüsü Abdurahman Gündüz anlattı.

 

Bulanık İlçe Müftüsü Abdurahman Gündüz’e verdiği konferanstan dolayı Malazgirt Kaymakam Göksu Bayram hediye takdim etti.

 

Programa, Kaymakam Göksu Bayram, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Jandarma Komutanı kamil İncebacak, Emniyet Müdürü Serhan Türk, Bulanık Müftüsü Abdurahman Gündüz, Malazgirt Müftü Vekili Bekir Irmak, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, MHP İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, kurum amirleri ve din görevlileri katıldı.

 

 

Haber:İlhan Güvenir

Resmi İlanlar