MUŞ Haber Girişi : 31 Temmuz 2024 08:07

Malazgirt'te 5 yıldır görev yapan çiftçi dostu müdüre veda

Malazgirt'te 5 yıldır görev yapan çiftçi dostu müdüre veda
Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, tayini çıkan Malazgirt Tarım ve Orman İlçe Müdürü Erdem Taşsöken'e "Çiftçi Dostu Belgesi" verdi.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Ziraat Odasında düzenlenen bu özel törene Muş İl Genel Meclis Üyesi Sait Yıldırım da katıldı.

 

5 YILLIK HİZMET DOLU GÖREV

 

Erdem Taşsöken, Malazgirt Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü görevini 5 yıldır başarıyla yürütüyordu. Görev süresi boyunca, bölge çiftçilerine yönelik birçok projeye imza atan Taşsöken, Malazgirt tarımının gelişimine büyük katkılar sağladı. Çiftçilerin modern tarım teknikleriyle tanışmasını sağlayan eğitim programları düzenledi ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını teşvik etti.

 

 

ÇİFTÇİ DOSTU BELGESİ TAKDİMİ

 

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Erdem Taşsöken'e hizmetlerinden dolayı minnettarlığını ifade ederek,"Çiftçi Dostu Belgesi"ni takdim etti. Kılıç, yaptığı konuşmada, "Erdem Taşsöken, görev süresi boyunca çiftçilerimizin yanında olmuş, onların sorunlarına çözüm üretmiş ve tarım sektörüne önemli katkılar sağlamıştır. Bu belge, kendisine minnettarlığımızın bir ifadesidir." dedi.

 

Belge takdim törenine katılan Muş İl Genel Meclis Üyesi Sait Yıldırım ise,Erdem Taşsöken'in çalışmalarını överek, "Erdem Bey, Malazgirt tarımına büyük katkılar sunmuş bir isimdir. Kendisinin tayini sebebiyle aramızdan ayrılıyor olmasından üzüntü duyuyoruz, ancak yeni görev yerinde de başarılı olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

YENİ GÖREV YERİ: HATAY

 

Erdem Taşsöken'in yeni görev yeri Hatay oldu. Hatay'da da tarım sektörüne önemli katkılar sağlayacağına inanılan Taşsöken, veda konuşmasında Malazgirt'te geçirdiği 5 yılı özetledi ve şu ifadeleri kullandı:"Malazgirt'te çalışmak benim için büyük bir onurdu. Burada birçok dost edindim ve başarılı projelere imza attık. Çiftçilerimizin desteği ve işbirliği olmasaydı, bu başarıları elde edemezdik. Yeni görev yerimde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim."

 

 

Taşsöken, Hatay'da da çiftçilerin yanında olmaya ve tarım sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti. Özellikle sürdürülebilir tarım uygulamaları ve modern tarım teknikleri konusunda çalışmalara yoğunlaşacağını ifade etti.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar