MALAZGİRT Haber Girişi : 04 Haziran 2024 08:22

Malazgirt Sesi 30 bin takipçiye ulaştı! Yeni hedef Bulanık

Malazgirt Sesi 30 bin takipçiye ulaştı! Yeni hedef Bulanık
Malazgirt’in sesi yöneticilerinin yaptığı açıklamada tüm Türkiye’de yaşayan Malazgirtli ve Bulanıklı vatandaşlara teşekkür ediyoruz dediler.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Yöneticiler,” Değerli takipçilerimiz, yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Malazgirt Sesi sayfamız 30 bin takipçi sayısına ulaşarak Malazgirt ve Bulanık ilçelerimizin en büyük sosyal medya yerel haber sayfası olmuştur.

 

MALAZGİRT VE BULANIK İÇİN HİZMETTEYİZ

 

Sayfamız bugünden itibaren kardeş ilçemiz Bulanık’a da hizmet verecektir. Tüm taziye ve gündem haberlerinizi bizimle iletişime geçerek Malazgirt Bulanık Sesi sayfamızda paylaşabileceksiniz. Sayfamızın ismi yakında Malazgirt Bulanık Sesi olarak değiştirilecek ve hizmetinize sunulacaktır.

 

 

PATENT VE TELİF HAKKI BAŞVURUSU

 

Sayfamızın ismi için patent hakkı başvurusunda bulunduk ve en kısa zamanda Malazgirt Bulanık Sesi adıyla telif hakkına sahip olacağız. Malazgirt ve Bulanık hemşerilerimize hayırlı olsun.

 

DESTEK VE TEŞEKKÜR

 

Malazgirt ilçesinin en büyük sayfalarından biri olan Malazgirt Sesi büyümeye devam ediyor.

 

alparslandiyarı.com'un da desteklediği Facebook sayfamız, büyüme yolunda kararlı adımlarla ilerlemektedir.

 

Saygılar ve sevgiler sunarız. Malazgirt Sesi ve Bulanık Sesi sayfalarımızla Malazgirt ve Bulanık ilçelerinin sesi olmaya devam edeceğiz. Tüm takipçilerimize ve destek veren herkese teşekkür ederiz.” Dediler.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar