MALAZGİRT Haber Girişi : 15 Mart 2024 13:23

Malazgirt Seçim Atmosferi: Son Dakika Değişimleri!

Malazgirt Seçim Atmosferi: Son Dakika Değişimleri!
Seçime sayılı günler kala Malazgirt’te hareketli günler yaşanmaya başladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Malazgirt’te heyecan doruk noktasına ulaşırken,  halkla yapılan görüşmeler seçim atmosferinde önemli değişimlere işaret ediyor. İlk günlerden beri Dem Parti ve AK Parti arasındaki çekişmenin son güne kadar kıran kırana geçeceği görülüyor. DEM Partinin hafta içi gerçekleştiği mitinge katılımın yüksek olması seçimlerin atmosferini değiştirecek mi diye herkeste merak uyandırdı.  

 

 

Öte yandan AK Parti tarafından açıklanan habere göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmazın Malazgirt’e geleceğini duyan Malazgirtli vatandaşlar Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmazın Malazgirt’e gelmesini dört gözle beklemeye başladı. Malazgirt halkı tarafından Cevdet Yılmaza büyük ilgi gösterileceği şimdiden sinyallerini vermeye başladı. Malazgirtli vatandaşlara nasıl sözler ve vaatler vereceği ilçe halkı tarafından merak ve heyecanla bekleniyor.

 

 

 

Halkın Görüşleri: Yapılan röportajlara göre, ilk etapta seçmenlerin büyük bir çoğunluğu favorilerini Dem Parti ve AK Parti arasında belirlemiş gibi görünüyordu. Her iki partinin de söylemleri ve seçime yönelik projeleri, halk arasında giderek artan bir ilgi uyandırıyor. Vatan Partisi Malazgirt Belediye Başkan adayı Yücel Uçak'ın da Malazgirtli vatandaşlar tarafından ilgi ve samimiyetle karşılanması Malazgirt seçimlerinde renkli farklılıklar olmasına vesile oluyor. Seçmenler, Malazgirt için hayırlısının olmasını sözlerinin sonuna eklemeyi unutmuyor.

 

 

 

VEYSEL EŞİN

 

 

 

Resmi İlanlar