MALAZGİRT Haber Girişi : 24 Ocak 2024 12:42

Malazgirt pancar üreticilerinin beklediği haber geldi! Kotalar ne zaman ödenecek?

Malazgirt pancar üreticilerinin beklediği haber geldi! Kotalar ne zaman ödenecek?
Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, geçtiğimiz günlerde Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Hakan Çelik’i Malazgirtli pancar üreticileri ile birlikte ziyaret edip, pancar kota ödemelerinin bir an önce ödenmesi talebini iletmişti.

 

 

 

 

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt pancar üreticileri için çok verimli geçen toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, pancar kotlarının en kısa zamanda hesaplara yatırılacağının müjdesini verdi.

 

BİR KİŞİ HARİÇ PARALAR ÖNEDECEK

 

Başkan Kılıç,” Geçtiğimiz günlerde Ağrı Şeker Fabrikası Müdürümüz Sayın Hakan Çelik ile yaptığımız toplantı sonrasında pancar üreticilerimiz için güzel gelişmeler oldu.”dedi.

 

O ÇİFTÇİ MUAF BIRAKILDI

 

Önümüzdeki günlerde ödemelerin hesaplara yatırılacağını dile getiren Başkan Kılıç şöyle konuştu:” Türk Şeker Genel Müdür yardımcımız Sayın Ahmet Açıkgöz ile yaptığımız telefon görüşmeler sonucunda, bir çiftçimiz pancarı teslim etmediğini öğrendik. Bu yüzden diğer çiftçilerin bir çiftçi yüzünden mağdur kalamaması için yaptığımız girişimiler sonuç verdi. O çiftçi muaf bırakılarak pancar üreticilerimizin hak edişleri en yakın zamanda ödenecektir sözünü aldık. Tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar