MALAZGİRT Haber Girişi : 23 Eylül 2022 15:44

  Malazgirt Özel 1071 Başarı Öğretim Kurumu açıldı

  Malazgirt Özel 1071 Başarı Öğretim Kurumu açıldı
  Malazgirt Özel 1071 Başarı Öğretim Kurumu açıldı

  Malazgirt Özel 1071 Başarı Öğretim Kurumu açıldı

 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hizmet verecek olan Malazgirt Başarı Özel Öğretim Kurumuna isim veren ve destek olan Mehmet Can Ulaş, amaçlarının bugün değil gelecek olduğunu, bundan 5-10 yıl sonra bu kurumun yetiştirdiği Malazgirtli gençleri iyi yerlerde gördüklerinde başarıyı elde ettiklerine karar verebileceklerini ve bu minvalde kurumun adının “1071 Başarı” konduğunu ifade etti. 

 ‘Bir toplumun gücü kadınlarının gücü ile ön plana çıkar’ 

 ‘Kız çocuklarına indirim yapıyoruz’ 

 Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel 1071 Eğitim Kurumu Kurucu Müdürü Kübra Nur Ulaş, babam Mehmet Can Ulaş ve annem Süreyya Ulaş gençlerin eğitimine çok önem veriyorlar dedi.  

 Müdür Ulaş, “Malazgirt’in gelişmesi için eğitimli bireylerinin katkı sağlaması gerekiyor. Babam Mehmetcan Bey, lisans eğitimi sonrası memleketçi yanını her zaman diri tuttu ve bizlere de bunu aşıladı. Bizlerin de geri dönüp böyle bir proje ile alakadar olmamızın sebebi memleketimize ve hemşerilerimize faydalı olma arzusudur. Annem, Süreyya Hanım da bu bakış açısına kız çocuklarını dahil eden biridir. Onun için bir toplumun gücü kadınlarının gücü ile ön plana çıkar. Bu sebeple kızlar okumalı ve ekonomik özgürlüklerini ellerine alarak kişisel gelişimlerine önem vermelidirler. Biz de bunun için kızlarımıza ayrıca özen gösteriyoruz. Onlara gerekli durumlarda ek indirim yapıyoruz.” dedi.  

 ‘Kurumumuzdaki öğrencilerimizin çoğunluğunu kızlar oluşturuyor’ 

Velilerimiz de bizim bakış açımızı paylaşıyor. Gelen velilerimizden ‘kızlar okusun’ lafını çok sık duyuyoruz. Zaten bunun bir sonucu olarak kurumumuzdaki öğrencilerimizin çoğunluğunu kızlar oluşturuyor. Kızlarımız da azimleri ve kararlılıklarıyla velilerinin emeklerine sahip çıkıyorlar. 

 Özel 1071 Başarı Eğitim Kurumu Eğitim Koçu Ahmet Musab Ulaş ise, “Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak Türkiye'nin en büyük yayın gruplarından biri olan İşler Yayın Grubu ile anlaştık. İnşallah bu muazzam güçten bütün Malazgirt halkı sonuna kadar faydalanacaktır. Burada eğitim verecek öğretmenlerimizin hepsi dalında uzman öğretmenler. Kurumuzda çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim verecekleri için tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Resmi İlanlar